Çfarë kërkojmë prej Kryeministrit Edi Rama, prej gjithë Deputetëve, prej Politikës së Brukselit dhe Washingtonit

Galeri

Demokracia fillon kur t’i ktheni shqiptarit pronën që ia grabiti diktatura Duke ndjekur në TV diskutimet e deputetëve për programin e Qeverisë Rama, me datën 14-15 Shtator 2013, si shtetas ndjej detyrimin qytetar, moral dhe patriotik të ripërsëris edhe një … Vazhdoni leximin