Pronat, negociata me Strasburgun për shtyrjen e afatit

Mënjanë

Artikull botuar në gazetën Shqip, më 9 maj 2014

Peçi: Do të inventarizojmë dosjet dhe nxjerrim faturën e kompensimit financiar

https://i2.wp.com/gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2014/05/Gjykata-e-Strasburgut.jpgQeveria do t’i kërkojë Gjykatës së Strasburgut shtyrjen e afatit për çështjet e ish-pronarëve që janë depozituar në këtë institucion. Kur afati i fundit i caktuar nga Gjykata Europiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg, për të gjetur një zgjidhje për çështjen e pronave është vetëm një muaj nga fundi, Avokatura e Shtetit po përgatit dokumentacionin për të kërkuar shtyrjen e tij pas datës 17 qershor. Ky fakt konfirmohet nga zëvendësministri i Drejtësisë, Idlir Peçi, në një intervistë për “Top Channel”. Vazhdoni leximin