A mund të konsiderohen hipotekat si një “xhungël: korrupsioni dhe falsifikimesh?

Prej kohesh pronaret ankohen se hipotekat jane nje xhungel e anarkise postkomuniste me te drejten e prones qe u shkel me ardhjen ne fuqi te diktatures komuniste dhe vazhon deri sot. Ky shkrim, botuar në Gazetën Telegraf, tregon nje pjese te kesaj xhungle, tregon nivelin e ulet te zbatimit te ligjit. Megjithse shkelja e te drejtes se patjetersueshme të prones denoncohet publikisht askush nuk shqetesohet serizisht. Ky problem kaq serioz mbyllet me kaq dhe quhet i zgjidhur me shkrimin ne gazete. Askush nuk mban pergjegjesi, asnje veprim nuk ndermerre Kuvendi apo Qeveria per te korigjuar pasojat.

Defendingproperty.com

Lexo shkrimin më poshtë Vazhdoni leximin