Qeveria 6 muaj kohë për kthimin e pronave, në të kundërt gjoba

Artikull botuar në Gazetën Shqiptarja më 22 qershor 2014. Shko tek artikulli…..

IRANE- Qeveria shqiptare ka kohë edhe 8 ditë për të biseduar me ish-pronarët që kanë fituar gjyqin në Strasburg në mënyrë që ekzekutimi i dëmshpërblimit financiar të shtyhet. Paralelisht më këtë, qeveria ka depozituar në Gjykatën Evropiane një kërkesë ku i kërkohet që të shtyhet afati me 6 muaj kohë. Burime nga Avokatura e Shtetit bënë më dije për gazetën “Shqiptarja.com” se qeveria do të kërkoi në Strasburg shtyrjen e afatit me 6 muaj për fillimin e kompensimit të ish-pronarëve që kanë fituar çështjen në gjyq.Procedura – See more at: http://www.shqiptarja.com/Politike/2732/qeveria-6-muaj-koh–p-r-kthimin–e-pronave-n–t–kund-rt-gjoba–221493.html#a_post_comments

IRANE- Qeveria shqiptare ka kohë edhe 8 ditë për të biseduar me ish-pronarët që kanë fituar gjyqin në Strasburg në mënyrë që ekzekutimi i dëmshpërblimit financiar të shtyhet. Paralelisht më këtë, qeveria ka depozituar në Gjykatën Evropiane një kërkesë ku i kërkohet që të shtyhet afati me 6 muaj kohë. Burime nga Avokatura e Shtetit bënë më dije për gazetën “Shqiptarja.com” se qeveria do të kërkoi në Strasburg shtyrjen e afatit me 6 muaj për fillimin e kompensimit të ish-pronarëve që kanë fituar çështjen në gjyq.Procedura – See more at: http://www.shqiptarja.com/Politike/2732/qeveria-6-muaj-koh–p-r-kthimin–e-pronave-n–t–kund-rt-gjoba–221493.html#a_post_comments
IRANE- Qeveria shqiptare ka kohë edhe 8 ditë për të biseduar me ish-pronarët që kanë fituar gjyqin në Strasburg në mënyrë që ekzekutimi i dëmshpërblimit financiar të shtyhet. Paralelisht më këtë, qeveria ka depozituar në Gjykatën Evropiane një kërkesë ku i kërkohet që të shtyhet afati me 6 muaj kohë. Burime nga Avokatura e Shtetit bënë më dije për gazetën “Shqiptarja.com” se qeveria do të kërkoi në Strasburg shtyrjen e afatit me 6 muaj për fillimin e kompensimit të ish-pronarëve që kanë fituar çështjen në gjyq.Procedura – See more at: http://www.shqiptarja.com/Politike/2732/qeveria-6-muaj-koh–p-r-kthimin–e-pronave-n–t–kund-rt-gjoba–221493.html#a_post_comments
Ky zë u postua te Uncategorized nga defendingproperty. Faqeruani permalidhjen.

Rreth defendingproperty

Përmes www.defendingproperty.com shoqatat "Pronësi me drejtësi" dhe "Bregdeti" synojnë të sensibilizojnë shoqërinë civile shqiptare dhe ndërkombëtare dhe donatorët e miqtë e Shqipërisë mbi problemin e pronave dhe kërkesat tona për zgjidhjen e tij: kthim i menjëhershëm i pronave të konfiskuara nga komunizmi pronarëve të ligjshëm dhe mirëadministrim i të drejtave të pronësisë. Kthimi i pronave dhe respektimi i të drejtës themelore të pronësisë private janë nga premtimet kryesore të shtetit të ri demokratik shqiptar të fillimit të '90. Deri më sot ky angazhim nuk është realizuar. Përkundrazi, politikanët e të dyja anëve kanë abuzuar me pronat dhe i kanë përdorur si burim pasurimi personal ose klanor, ndër të tjera për të siguruar vota. Zgjidhja e këtij problemi 20 vjeçar kondicionohet nga funksionimin korrekt i shtetit ligjor dhe mposhtja e korrupsionit; zgjidhja do t'i hapë rrugën investimeve serioze dhe është një nga kushtet kryesore për integrim evropian. Me qindra raste janë dërguar para Gjykatës Europiane të të Drejtave Njerëzore dhe Gjykatave shqiptare. Në sit do të gjeni dokumentet tona kryesore si dhe KËRKESAT TONA URGJENTE PËR AUTORITETET SHQIPTARE https://defendingproperty.com/our-position/shqip/

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s